Vastgoed Turkije Appartement Villa te koop in Turkije +32(0)475-45 64 40 info@turkimmo.be

AL-1306  € 145.000 

2-Slaapkamer Appartement Te Koop in Tosmur / Alanya  • Prijs:   € 145.000
  • Slaapkamers: 2
  • Badkamer: 2

2-Slaapkamer Appartement Te Koop in Tosmur / Alanya

2-Slaapkamer Appartement Te Koop in Tosmur / Alanya, in een kleinschalig complex, 650 m van zee.  De residentie bevindt zich in het centrum van Tosmur, vlakbij winkels, supermarkten en gezellige restaurants.

Eigenschappen van het appartement

Het volledig ingericht appartement heeft een oppervlakte van 110 m² en bevindt zich op de 4e verdieping.  En bestaat uit een woonkamer met een open ingerichte keuken, 2 grote slaapkamers, 2 badkamers en 2 grote balkons. De woonkamer sluit aan met een balkon.  En de beide slaapkamers hebben eveneens toegang tot een balkon.

Gemeenschappelijke faciliteiten in het comple

Deze omvatten een groot buitenzwembad, een pool bar, een sauna, een fitnessruimte en een jacuzzi.  Er zijn eveneens parkeerplaatsen voor de residenten.  Een huismeester, die op de site woont staat in voor het algemeen onderhoud.

Tosmur

  • Tosmur is een wijk van Alanya en ligt op 6 km van het historisch centrum.  De omringende natuur is verbazingwekkend met heuvels en talrijke fruitplantages.  De rivier Dimcay waar men kan relaxen en genieten van de schoonheid van de natuur ligt op zeer korte afstand.
  • Op donderdag kunt u kuieren op de wekelijkse markt waar een groot aanbod is van groenten, fruit, specerijen, kaas en textiel.
  • In Tosmur zijn er tal van winkels, supermarkten en restaurants. De hypermarkt Cash & Carry Metro ligt op 2,2 km van het complex en het winkelcentrum "Alanyum" op 2,8 km.


Kaart
AL-1306 € 145.000

Contact Formulier - AL-1306