Vastgoed Turkije Appartement Villa te koop in Turkije +32(0)475-45 64 40 info@turkimmo.be

Over Turkije

  Turkey

Turkije is een waar paradijs voor zon, zee, strand en gebergte die een volledige verandering van de stress biedt van het dagelijks leven, naar ontspanning en genot.

Sinds April tot oktober hebben de meeste plaatsen in Turkije een ideaal klimaat, dat is perfect om te ontspannen op zandige stranden of het genieten van de rust van bergen en natuur.
Ook heeft Turkije een prachtig verleden en is het een land vol van historische schatten van 13 opeenvolgende beschavingen 10.000 jaar lang.
Turkije is ook een modern land, met goede communicatie, vervoer en een groeiende stabiele economie maar nog steeds met een lage kosten van levensonderhoud en een zeer lage criminaliteit.
Turkije is ook een van de weinige landen in de wereld die is volledig op zichzelf is in de voedselproductie.

Voeg daaraan de investeringen toe in Turkse luchthavens, wegen, golfbanen, jachthavens, en de mogelijkheid van toetreding tot de EEG, en u kunt begrijpen waarom mensen uit heel de wereld zijn gaan investeren in onroerend goed in Turkije en het Turks vastgoed. Jaar op jaar zijn de Turkse vastgoedprijzen gestegen maar de prijzen voor het kopen van vastgoed in Turkije zijn nog steeds aanzienlijk lager dan het kopen van onroerend goed in andere toeristische gebieden, zoals Spanje en Frankrijk. Dat maakt investeringen in onroerend goed in Turkije een ideale investering.

  Turkey

Veel  mensen komen steeds opnieuw terug om te genieten van dit mooie altijd zonnige land. De resorts waar onze agenten ontroerend goed te koop hebben in Antalya,   Gazipasa, Belek, Side, Kemer, Kemer, Kas, Marmaris zijn allemaal verschillend maar zodat er voor elk wat wils is maar hebben allemaal 1 ding gemeen. De vriendelijkheid van de plaatselijke bevolking en de prachtige natuurgebieden.Britten staan momenteel boven aan de league met eigenschap aankopen in Turkije.

 

  Turkey

Met een populatie van 70 miljoen, waarvan 70% jonger dan 35 jaar oud, waaruit blijkt een sterke en groeiende lokale markt.
Met meer dan 25 miljoen toeristen per jaar, zal de nieuwe hypotheek wetgeving ongetwijfeld nieuwe buy-to-let mogelijkheden om te voldoen aan de groeiende vraag voor accomodatie van toeristen maken.
Volgens vakantie verhuur is Turkije in 5de plaats met 27,9 procent van het totale aantal verhuringen overzeese eigendom van Britten.
Eigenschap prijsstijgingen langs de Turkse Riviera zijn gedreven door een groeiende vraag voor Vakantiewoningen en appartementen en individuele investeringen eigenschappen.

  Turkey

Redenen om te kopen in Turkije.
Hier zijn sommige redenen waarom Turkije steeds aantrekkelijker voor onroerend goed kopers is;

Geen kapitaalwinst belasting Turkije biedt een belastingprikkels die zijn van groot belang voor vastgoedbeleggers, als u uw woning besluit te verkopen na vier jaar, er is geen kapitaalwinst belasting.

Uitstekende waarde frontlinie eigenschappen met hoge kapitaal groeipotentieel.
De Turkse markt biedt nog steeds de eigenschappen van het uitstekende kwaliteit tegen prijzen die de meeste andere locaties van een soortgelijk kaliber 10 jaar geleden niet kon bieden

Meer dan 25 miljoen toeristen bezoeken Turkije elk jaar om de onroerend goedmarkt te stimuleren
Turkije achtste gerangschikt in de wereld van de huidige vraag naar Turkije wordt weerspiegeld in de 25 miljoen toeristen per jaar ranking het 9e in termen van het aantal totale toeristen trekt. Dit vertaalt zich in vaste huurrendement door buy-to-let beleggers die in de beste toeristische locaties kopen.

Turkije biedt een moderne infrastructuur
Turkije heeft een solide en moderne infrastructuur dat snel in lijn met zijn economie, toerisme en eigendom markten groeiende is.

EU-lidmaatschap
Hoewel EU-lidmaatschap van Turkije economie ongetwijfeld zal steunen en, als een aspect van dit, zijn onroerend goed markt, blijven eigendom agenten erop vertrouwen dat de gezondheid van de Turkse onroerend goedmarkt is niet afhankelijk van EU-lidmaatschap op dezelfde manier die het duidelijk voor landen zoals Estland en Tsjechië was.