Vastgoed Turkije Appartement Villa te koop in Turkije +32(0)475-45 64 40 info@turkimmo.be

AL-1305€150,000  € 120.000 

Instapklaar Appartement in Centrum Alanya  • Prijs: €150,000  € 120.000
  • Slaapkamers: 1
  • Badkamer: 1

Instapklaar Appartement in Centrum Alanya

Instapklaar Appartement in Centrum Alanya, op 400 m van het wereld beroemde Cleopatra Strand.  Op loopafstand zijn er  - winkels, restaurants, apotheken, winkelcentra, ziekenhuizen, scholen. Het bruisend uitgangsleven aan het water ligt op slechts 7 minuten lopen. Je zult je zeker niet vervelen. De residentie zelf ligt ver van de drukke snelwegen - een rustig en ontspannen verblijf is gegarandeerd. Dit volledig bemeubeld appartement bevindt zich in een kleinschalig complex van slechts 3 verdiepingen met een zwembad

Eigenschappen van het appartement

Het instapklaar appartement bevindt zich op de 3e verdieping en  bestaat uit een woonkamer met een open ingerichte keuken, 1 grote slaapkamer, 1 badkamer en een balkon.

Alanya

  • Alanya is uitgegroeid tot een echte stad met alle voordelen die daaraan verbonden zijn. In het zakelijke centrum zijn alle belangrijkste banken, verzekeringsmaatschappijen en dergelijke vertegenwoordigd. Om de stad leefbaar te houden zijn alle industriële en hinderlijke activiteiten uit de binnenstad verbannen. Dit zorgt ervoor dat het echt wel zalig vertoeven is in Alanya, ook in de stadskern.
  • Alle winkelfaciliteiten die het stadscentrum te bieden heeft, liggen allemaal op korte loopafstand. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 180 m het complex.
  • Elke vrijdag is er de populaire marktdag op 600 m van het appartement. Op deze markt vindt u niet alleen een uitgebreide selectie van lokaal geteelde groenten en fruit, kazen, oliën, zelfgemaakte boter en meer. U vindt er ook een grote selectie van kleding, schoenen, speelgoed, huishoudtextiel en meer.
  • Langs het strand zijn er ook cafés waar u kunt genieten van een verfrissende drank terwijl u geniet van het geweldig uitzicht dat Alanya te bieden heeft.
   
Kaart
AL-1305 € 120.000

Contact Formulier - AL-1305