Vastgoed Turkije Appartement Villa te koop in Turkije +32(0)475-45 64 40 info@turkimmo.be

AL-1300  € 185.000 

Bemeubeld Zeezicht Penthouse in Kestel / Alanya  • Prijs:   € 185.000
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamer: 2

Bemeubeld Zeezicht Penthouse in Kestel / Alanya

Bemeubeld Zeezicht Penthouse in Kestel / Alanya ligt op slechts 50 m van zee.  Het duplex penthouse appartement bevindt zich in een kleinschalig complex van slechts 5 verdiepingen en een totaal van 25 units.

Eigenschappen van het appartement

Dit volledig ingericht penthouse appartement ligt op de 5e verdieping en heeft een oppervlakte van 125 m².
  • Op de 1e verdieping van het appartement is er een grote woonkamer met een open ingerichte keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer en 2 balkons waarvan 1 een mobiele glasconstructie heeft.
  • De bovenste verdieping bestaat uit 2 grote slaapkamers, 1 badkamer en eveneens 2 balkons.
  • Van op de grote balkons is er op het zuiden een prachtig uitzicht op de zee en op het noorden kunt u genieten van het berglandschap.

Faciliteiten in het complex

Er is een groot zwembad, een ingerichte fitness en een sauna

Kestel

  • Kestel ligt op 7 km ten oosten van Alanya.  Deze wijk van Alanya is perfect voor wie op zoek is naar een rustige ligging.  Het centrum van Kestel is klein maar toch kunt er alles vinden wat u nodig heeft tijdens uw verblijf. Supermarkten, lokale winkels en restaurants liggen op wandelafstand. Bijvoorbeeld BIM : op 600m. Op woensdag kunt u kuieren op de wekelijkse markt op 900 m van het complex. Daar vindt u een brede selectie lokaal geteelde biologische groenten en fruit, maar ook zelfgemaakte kazen, boter en jam, en nog veel meer.
  • De Dimcay rivier en de grot liggen op korte alfstand. Deze grot is op één na de grootste van Turkije.  De restaurants langs deze rivier zijn ook een echte trekpleister.  Het is er heerlijk te vertoeven op de drijvende vlotten.  In deze restaurants kunt u genieten van de lekkere Turkse keuken.  U kunt er zelfs een duik nemen in het zeer fris water.


Kaart
AL-1300 € 185.000

Contact Formulier - AL-1300