Vastgoed Turkije Appartement Villa te koop in Turkije +32(0)475-45 64 40 info@turkimmo.be

AL-1250  € 175.000 

Volledig Ingericht Appartement in Oba / Alanya  • Prijs:   € 175.000
  • Slaapkamers: 2
  • Badkamer: 2

Volledig Ingericht Appartement in Oba / Alanya

Volledig Ingericht Appartement in Oba / Alanya is gelegen in zeer goed onderhouden complex.  Dit familiaal complex bestaat uit 5 gebouwen van 4 verdiepingen en bevindt zich op 900 m van het centrum van Oba en 1400 m van zee.  Op een paar stappen (200 m) is er een supermarkt.

Eigenschappen van het appartement

Het appartement heeft een oppervlakte van 120 m² en bevindt zich op de 1e verdieping.  Er is een inkomhall, een woonkamer met open keuken, 2 grote slaapkamers, 2 badkamers en 2 balkons. Op het balkon kunt u genieten van het zicht op de tuin en het zwembad.

Faciliteiten in het complex

Deze omvatten een groot zwembad, een poolbar, een fitness en een sauna. In de mooi aangelegde tuin is er een barbecueplaats, een minigolf en een speelpark voor de kinderen. Er is eveneens 24/7 security met cameratoezicht en een huismeester die in het complex woont.

Oba

  • Oba ligt op 5 km van het centrum van Alanya.  Deze wijk is zeer geliefd door europeanen. In vergelijking met andere wijken van Alanya, zijn de complexen maximum 5 verdiepingen hoog.  Er is een zeer mooi zandstrand en een prachtige promenade langs de zee.  In het centrum van Oba zijn er heel veel winkels, supermarkten en restaurants.  De hypermarkten “Alanyum” “Metro” en “Kipa” zijn er eveneens gevestigd.  U heeft er echt alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf.
  • Deze wijk van Alanya biedt een uitstekende infrastructuur : een prachtig drie kilometer lang strand, brede wandelboulevards, speeltuinen voor kinderen, sportfaciliteiten zoals voetbalvelden, basketbalvelden en tennisbanen, parken met fonteinen, fiets- en wandelpaden, enz..
  • Het centrum van Alanya is heel gemakkelijk te bereiken van de stadsbus.
  • Bussen rijden van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat op van en naar het centrum. Overal zijn bushaltes.
  • In het gezellige centrum van Oba zijn er tal van restaurants, cafés, bars, winkels en supermarkten. Op maandag kunt u kuieren op de wekelijkse marktdag (bazaar).
 


Kaart
AL-1250 € 175.000

Contact Formulier - AL-1250