Vastgoed Turkije Appartement Villa te koop in Turkije +32(0)475-45 64 40 info@turkimmo.be

AL-1249  € 165.000 

Penthouse met Geweldig Uitzicht in Mahmutlar / Alanya  • Prijs:   € 165.000
  • Slaapkamers: 4
  • Badkamer: 2

Penthouse met Geweldig Uitzicht in Mahmutlar / Alanya

Penthouse met Geweldig Uitzicht in Mahmutlar / Alanya is gelegen in een prachtig wooncomplex. Het complex bestaat uit vier gebouwen van 12 verdiepingen met een geweldige infrastructuur. Door de ligging op een heuvel heeft u uitzicht op de Middellandse Zee en kunt u tevens genieten van de stilte en de schoonheid van de omliggende natuur.  De afstand tot de zee en het prachtige zandstrand is 2,4 km. Dit penthouse-appartement met grote balkons en zeer grote dakterrassen bevindt zich op de bovenste verdiepingen en biedt een uitzicht waar u nooit op uitgekeken raakt.

Eigenschappen van het penthouse appartement

De 1e verdieping bestaat uit een woonkamer met halfopen keuken en eethoek, een berging, 2 grote slaapkamers en een badkamer met jacuzzi. De woonkamer en de slaapkamers hebben toegang tot de grote balkons. Op de bovenste verdieping bevinden zich verder 2 grote slaapkamers, een badkamer, een afzonderlijk toilet en een sauna. De 2 supergrote dakterrassen zijn perfect om te zonnen of gewoon om te ontspannen en te genieten van het prachtige panoramische uitzicht. Het appartement wordt volledig gemeubileerd verkocht zoals op de foto's te zien is.

Faciliteiten in het complex

Dit complex wordt goed beheerd - er zijn 2 zwembaden - 1 van 800 m² met glijbanen en 1 van 400 m². Sportieve mensen kunnen hun ochtendoefeningen doen in de fitnessruimte. Voor degenen die van buitensporten houden, is er een volleybalveld en een tennisbaan. De kinderen kunnen zich vermaken in het speelpark. Er is ook parkeergelegenheid op het terrein en 24/7 beveiliging met cameratoezicht De afstand tot de zee is 2,4 km

Mahmutlar

In Mahmutlar zijn er tal van supermarkten, lokale winkels, apotheken, banken en geldautomaten. Er is eveneens een winkelcentrum waar u merkkleding kunt kopen.
  • Elke dinsdag en zaterdag is er marktdag. Lokale boeren verkopen verse groenten en fruit, maar je vindt er ook kleding en kruiden. Mahmutlar ligt op 12 van het centrum van Alanya. Dankzij de uitstekende busverbindingen kunt u gemakkelijk alle hoekjes van de stad bereiken.
  • Op de mooi aangelegde promenade langs de zee is het verrassend aangenaam om te wandelen en te fietsen.
  • Er zijn eveneens verschillende mooi aangelegde parken om even te pauzeren en de gezellige sfeer op te snuiven.


Kaart
AL-1249 € 165.000

Contact Formulier - AL-1249