Vastgoed Turkije Appartement Villa te koop in Turkije +32(0)475-45 64 40 info@turkimmo.be

AL-1045vanaf  € 153.000 

Nieuwbouw Appartementen Centrum Oba / Alanya  • Prijs: vanaf  € 153.000
  • Slaapkamers: 1,3
  • Badkamer: 1

Nieuwbouw Appartementen Centrum Oba / Alanya

Nieuwbouw Appartementen Centrum Oba / Alanya bevinden zich op 450 m van zee. Dit nieuw project bestaat uit 1 gebouw van 4 verdiepingen met in totaal 28 appartementen.  Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u enkel een paar meter te stappen.  De dichstbijzijnde supermarkt ligt op slechts 60 m. U heeft er echt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf.

Oba

Het stadscentrum van Alanya ligt op 4 km afstand en is zeer gemakkelijk te bereiken van de lokale bus.   Er rijden dagelijks regelmatig bussen van en naar het stadscentrum. Oba is zeer populaire wijk van Alanya, met een goed ontwikkelde infrastructuur, een groot aantal sociale voorzieningen en luxe wooncomplexen. Tegenwoordig is Oba erg gewild bij buitenlandse en lokale kopers van onroerend goed. Als u op zoek bent naar een onroerend goed in Turkije, wordt deze locatie ten zeerste aanbevolen.
  • Wooncomplexen worden in Oba niet hoger gebouwd dan 5 verdiepingen.  Deze bouwverordening is reeds jaren van toepassing.
  • Het winkelcentrum Alanyum en de hypermarkt Metro bevinden zich eveneens in Oba en liggen 2,5 m van het complex.
  • De wekelijkse marktdag (bazaar) is op donderdag.

Types appartementen te koop

  • 1- slaapkamer appartementen met een grootte variërend van 44 m² tot 67 m²
  • penthouses 3 slaapkamers met een grootte variërend van 144 m² tot 167 m²

Gemeenschappelijke faciliteiten

Er zijn zowel buiten- als binnenvoorzieningen. Buitenfaciliteiten omvatten een groot zwembad, een plonsbad voor de allerkleinsten en een speelpark.  De faciliteiten binnen bestaan uit een sauna, een stoombad, een massageruimte en een uitgeruste fitness.  Verder is er ook nog een bioscoop, een recreatieruimte en een kidsclub.  WIFI is voorzien in de gemeenschappelijke zones.  Rond het complex is er een aangelegde tuin.  


Kaart
AL-1045 € 153.000

Contact Formulier - AL-1045